Det är så kul att prova nya saker

Jag känner mig väldigt nöjd med min träning idag. Jag ökade till hastigheten 7 på rullbandet. Det gick så snabbt att jag nästan inte kunde gå, men jag fixade det. I går när vi var och handlade köpte E några majskex från friggs.


Så idag när jag var och handlade köpte jag med mig ett sånt här paket. Jag har redan smakat och dom var så goda. Smakade nästan som popcorn. Jag fick även med mig lite citronte som jag tänkte dricka till deckaren som jag trodde skulle komma efter allsång på Skansen. Tyvärr blev det inte så för allsång på Skansen snor en extra timme för en Lisa Nilsson konsert.  Jag kommer ihåg för ca två år sedan när vi var på allsång på Skansen hade Tomas Ledin en extra timme. Superbra konsert. Nu är det förstås inte lika roligt, jag kände för en bra deckare. Nu har jag fixat alla beställningar så kunderna blir glada. Dags att släcka FormoFunktions lampa. Ännu en rolig dag på jobbet. Älskar att vara egen företagare. Bestämma själv hur du vill jobba. I går när jag var i stan med E jobbade jag lite. Skönt när man kan jobba varsomhelst. Tack för mig 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *