En dag på stan med dottern min

Det var så kul att få träffa sin lilla dotter, lilla och lilla kanske man inte ska säga. Vi hade mycket att prata om, det blir så när man träffas så sällan. Jag hittade en fin klänning till henne och faktiskt gillade hon den, så hon slog till. Jag hittade ingen till mig själv, så nu börjar jag få lite panik. Vi var duktiga så vi fikade inte men vi satte oss på en bänk och vilade fötterna. Då passade jag på att äta min Propud. Jag berättade för er igår att hon behövde lite hjälp med att handla mat, deras matförråd ekade tomt enligt henne. Så vi körde henne till Ica maxi, så där fick hon fylla kundvagnen. Vi hittade en eltandborste till vår yngsta son som han fick plus lite mer Propud till mig. Vi fick även med oss rödbetsjuice som jag har faktiskt saknat att dricka på morgonen. Sen lämnade vi maten hos EM och körde sen hem och tog hand om köket. Vi hade ju så bråttom iväg att vi lämnade köket i en ända röra. 


Här ser ni tröjan som jag köpte i fredags. Nej nu behöver jag en stor kopp te. Vi hörs

2 svar på ”En dag på stan med dottern min

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *