En dag på stan med två av mina älsklingar

Wow vilken härlig dag vi har haft men först måste jag säga att den nya stationen är så cool. Jag var helt lost så det var tur att vi åkte in idag för när jag ska in till tandläkaren tidigt på morgonen hade jag kommit försent till besöket för det var svårt att hitta ut. Men till slut hittade vi ut och kom fram till Åhléns där den här härliga sonen väntade på oss.


Nu började vi klänningsjakten och mina två söner var så snälla och följde med och hjälpte mig att dra ner dragkedjan på alla klänningar jag provade. De kom med förslag och var så hjälpsamma. Tack så mycket. 


Det blev inte dom här klänningarna men jag hittade en annan jättefin långklänning ska bara lämna in den för att sy upp den. Jag visar er den en annan dag. Eller ska jag ha den till smokingbröllopet, nu fick jag allt något att fundera på.  Ja vi skulle också köpa skor som B ska ha till bröllopet och vi hittade faktiskt ett par snygga svarta skor.Nu började våra magar kurra vi vill ha churros. Så med stora kliv kom vi fram till Boden och jag kan säga er att det var fler som hade samma tanke. 


Hur gott var det då, på en skala mellan ett och tio. Ja jag saknade kanelen så den får en sexa, då är frågan var den värd att bryta min matplan. Nej det var den inte. 

2 svar på ”En dag på stan med två av mina älsklingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *