När man ärver fel saker efter sina föräldrar.

När jag var i stan och provade klänningar upptäckta jag att mina åderbråck inte såg så fina ut. Jag kommer ihåg att min pappa hade problem med åderbråck och när jag blir gravid första gången får jag också bråck på det ena benet. Som tur var så försvann dom när jag fick barn och så där höll jag på hela tiden men efter tredje barnet gick dom inte tillbaka. Jag hade mycket problem när man fick sin månadsgrej, annars har jag väl klarat mig rätt så bra. Nu när jag har kommit igång med träningen så tänkte jag att det borde bli bättre men tyvärr känns det nästan som det blivit sämre. På träningen idag visade jag benet för K och hon sa att jag måste ta tag i det. Så det får bli höstens mål.  Inte kul men jag måste.


Annars har dagen rullat på, le har varit och tittat på bilar och där följer jag inte med. Dötrist, jag vill bara ha en bil som fungerar. Vi har även en liten plan på hur vi ska göra med pergolan. Det kommer ni få höra mer om. Som sagt nästa projekt. 

2 svar på ”När man ärver fel saker efter sina föräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *