Börjat med en ny deckarserie

Ja idag blev vi klara med fönstret, nu ska vi bara putsa det. Ibland är det bra att det inte har varit så soligt ute för då ser man hur smutsiga dom är. Nu kan man lura sig själv eller iallafall vinna lite tid. Ja då är det dags att fundera på hur vi ska ha vår pergola, får gå ut och titta lite på nätet.


I dag har jag varit på lite klänningsjakt för bröllopet i september och det kan jag säga er att det inte är lätt. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha men jag vill få den känslan wow den ska bli min. Så i morgon ska jag in till stan med mina två söner B och H. Jag ska hjälpa min yngsta son och hitta ett par finskor och kanske en skjorta. Jag hoppas även att dom kan ge mig lite smakråd om mina klänningar. 


Jag ska väl erkänna att jag tänker väldigt mycket på att köpa en så här i morgon. Jag tror faktiskt att mina söner inte blir så ledsna om jag tvingar dom att fika med mig.


Nu har jag precis sett första avsnittet av saknad men inte glömd, åh vad bra den är. Måste gå nu för att fixa lite för morgondagen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *