Nu är jag här igen

Jag har nu fixat så jag kan lägga upp bilder igen. Så skönt för jag gillar inte när saker inte fungerar som jag vill. Det har dock inte hänt så mycket, det är härlig semesterlunk dock så får vi fortfarande beställningar. I dag på träningen anmälde jag mig till en ny kurs. En kurs där man får lära sig lite rygg och bålträning men jag kommer fortsätta att träna två gånger i veckan. Iallafall fram till kursen börjar. Till en helt annan sak gör inte som vi gjorde när vi målade fönstret för vi slarvade med att tejpa runt fönstret så nu har vi fått målarfärg på fönstret. Det är så svårt att ta bort, men det sjuka är att det tar längre tid att skrapa än att måla. Inte så kul. 


Det här är inte våra fönster men det ser nästan ut så här när vi skrapar. Hoppas att vi blir klara imorgon. Nu ska jag ha min kopp te innan det är dags att gå och lägga sig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *