I dag har vi haft en så rolig dag

Efter en enkel och snabb frukost fixade Le klart lampan och under tiden packade jag matkorgen som vi skulle ha med till Hj. Vi fick packa ner elvisp och en massa mat. Vi tänkte bjuda på amerikanska plättar med jordgubbar och grädde men när vi kommer ut till bilen upptäcker vi att det är fint väder så då tycker vi att vi tittar på bilderna från hans japanresa och sen åka hem o äta på vår balkong. Han hade tagit många bra bilder och han visade även vad han köpt i Japan. Plötsligt inser vi att klockan var närmare fyra så vi måste skynda oss hem. När vi äntligen sitter på balkongen för att äta våra amerikanska plättar så är solen borta men strunt samma vi hade kul.
Till middagen blev det tacos och vi smakade vinet som jag köpte och det fick tummen upp. 

Sen efteråt blev det lite godis och ännu mer prat fram till småtimmarna. En superhärlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *