Nu har vi köpt ljusstaken 

Hej sves i lingonskogen, i dag är det fredag. Jag har varit duktig, jag var och tränade idag och det kan jag säga er att det längtade jag inte efter. Jag sa till mig själv att jag skulle ta det lugnt men när man väl är där så vill man bara ge järnet. Sen när passet var slut sa jag till min Ki att jag går hem så jag får mina steg. På vägen hem köpte jag en ljusstake som vi har velat ha väldigt länge. Det är Jonas Grundell som har designat den, den är så snygg. Ni får se den sen när jag kan lägga upp bilder;
På hemvägen sätter jag mig på en bänk och äter min Propud. Då kommer det fram en dam till mig och börjar prata med mig. Jättemysig dam och när hon säger att hon är 80 år håller jag på att smälla av, hon ser inte så gammal ut. Vi har iallafall en trevlig pratstund och vet ni vad hon var inte från Sverige utan hon var från Tyskland. Tror faktiskt inte att många Svenskar skulle gå fram och prata med en främling. Mer sånt. Nu ska jag ut och vattna blommorna. 

7 svar på ”Nu har vi köpt ljusstaken 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *