Just nu blir det en blogg utan bilder.

Jag har problem med att få in bilder i bloggen så jag måste försöka lösa det. Så det blir lite texter utan bilder. Så får jag lägga in bilderna sen. Först vill jag visa hur fint det blev med vinrankan. Skönt att äntligen fått upp vinrankan på ett bra sätt och idag har vi fortsatt att skrapa fönstret.

I dag åkte Bi hem till sin storebror H för att ha lite kul. Vi ska hem till Hj på lördag och fika och sen följer dom med hem och vi ska äta tacos. Jag tänkte även göra någon god efterrätt, har dock inte riktigt bestämt mig vad det ska bli. Tror att det blir någon typ av tårta bara det finns jordgubbar i så blir jag glad. 
Vi slog följe till centrum för jag skulle handla och jag tog även en sväng till biblioteket och fick hem lite böcker.
Ni ser här ska det pluggas. I affären hittade jag ett nytt te som såg spännande ut och även en god saft som B lät mig smaka på. Flaskorna är så coola och jag ska testa dom alla. Ja ja ni vet hur jag är, jag ska gåigenom alla i en viss ordning 

 Jag tog även en sväng till systemet och det var jättekul för jag fick så bra hjälp av en av personalen. Det är bra att gå och handla när det inte är så mycket folk, för han gick runt och tipsade mig på goda viner. Han sa att vita vinet kunde han inte ta hem för det var så gott så man ville ha hela flaskan. Jag ska berätta sen hur dom smakade.
I dag fick jag en fråga av en kompis som jag ska fundera lite på Berättar mer om det senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *