Sjunde dagen

I dag har vi haft det lite lugnare och det var skönt. Så efter en lång och härlig frukost/ brunch gick vi tillbaka till katedralen för vi hade kommit på att vi hade missat att se en utställning i katedralen. Det var tur att vi gick tillbaka för den här utställningen var så bra, den var verkligen modern och pedagogiskt upplagt.Där fanns en avdelning där man fick klä ut sig och det var roligt.

Efter besöket var det dags att köpa lite presenter och fortsätta att titta på staden. Efter ett tag blev vi hungriga så

Vår lunch idag blev något som är vanligt att äta här, tyvärr var det inte så fint väder och så hade vi en del att bära på så vi tänkte att vi går hem och lämnar sakerna och äter våra piroger och pajer.


I dag fick vi många bra idéer, vi tänkte att vi går och möter Lu när han är på väg ifrån jobbet. Vi kom nästan fram till hans jobb och det var kul att se var han går när han går till sitt jobb. Han har en promenad på ca 45 minuter. På vägen hem passade vi på att handla lite mat plus en låda med jordgubbar. Mums man kan äta hur många jordgubbar som helst. Ja idag är det ju fredag  så då blev det en liten tur till en pub.


När vi kom hem blev det en kopp te och en massa prat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *