Klarat första dagen

Wow jag har överlevt dagen, nej det har faktiskt inte varit så jobbigt. Det kommer förstås bli  mycket tuffare men det får jag ta då. Annars har det varit en rätt så lugn dag, jag har pratat mycket i telefon idag. Så tiden har gått fort. Vi hade planer på att gå ut och gå på eftermiddagen men vädret sa något helt annat. Det var kallt och det regnade och snöade, inte precis promenadväder. Jag kommer lägga upp vad jag har ätit, för man ska typ föra en matdagbok.

Till frukost vanilje proud 150 kcal

Lunch tre ägg, gjorde en omelett  med tre små tomater 260 kcal
Det blev jättegott, kan klart rekommendera ärtmosen med pepparrot i. Sen upptäckte jag att jag kunde äta 2 dl keso med tre jordgubbar till.  Så idag kom jag upp till 995. En bra dag, jag får se om jag orkar ta en sväng på löpbandet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *