I dag blev det en promenad. 

Jag älskar att vara ute och gå och det är så roligt att ha sällskap med sig. Vi går och pratar om allt mellan himmel och jord. Vi två saknar väldigt mycket att ha hundar i vårt liv så när det kommer någon med hund så dyker vi ner och klappar och pratar med hundägaren. I dag pratade vi med en så söt liten Cairn terrie, men det är klart just nu tycker jag alla hundar är söta. Måste ta tag i det och åka och besöka kennlar. I morgon hoppas jag iallafall att det kommer en leverans och sen ska jag göra lite bankärende. 


Min matdagbok

Frukost propud 

Tre ägg till en omelett
Helt okej men det bästa var två knäckebröd med smör. Till kvällen tog jag ett äpple plus en apelsin. Helt okej dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *