1000 kalorier

Vikt är en ständig plåga eller det har blivit så på äldre dar. Jag har alltid fått höra att jag är så smal och det var jag också, men just nu är jag inte riktigt nöjd med min kropp. Jag tycker det är konstigt för jag äter redan väldig nyttig mat, jag äter vegetarisk mat. Jag äter även små portioner och jag vräker inte i mig en massa sockrad mat. Nu har jag iallafall bestämt mig för att köra hårt, jag ska äta 1000 kalorier om dagen. Jag får en dag ledigt där jag får äta vad jag vill så jag tänkte lördagen får bli min busdag. Jag tänker köra tills jag är nöjd med kroppen och jag ska även öka mina promenader.  Jag kommer också här i bloggen skriva en matdagbok så ni som vill kan följa med i 1000 klubben. Då börjar vi i morgon. Till en helt annan sak så skrev jag igår att jag skulle ut på äventyr med K men det blev tyvärr inställt. Tråkigt men vi fick ändå en liten promenad vid Edsviken. 


Här ser vi vad vår lilla bäver har gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *