I dag blev det promenad

I dag hade vi fyllt bilen med så mycket skräp att jag inte fick plats i bilen, så le fick åka själv. Ingen fara då fick jag en stund till mitt pussel för  jag har blivit galen i att lägga pussel på min padda. På tal om pussel så hittade vi flera stycken färdig lagda pussel som vi har gjort för många år sedan. Vi limmade och ramade in dom men nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra med dom. Det känns inte så kul att slänga dom eller att skänka bort dom men vi vill inte heller hänga upp dom. Ja vi får se vad vi gör. När le kom tillbaka åkte vi till bögs gård och gick 2.5 km. En härlig promenad i det fina vädret men det är fortfarande kallt ute. I morgon ska jag ut på äventyr med K. 


Lite bilder från en härlig dag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *