Wow vilken härlig dag det har varit.

Vid ett tiden fick vi besök av min storebror och hans fru och det var så mysigt. Dom hade även sin söta hund med sig och det var så mysigt att höra små tassljud eller kanske inte så små för det är en dansk hönsehund. Jag fick även gå en promenad med honom men Gud vad han är stark. Det kändes som ett gympass i armarna. För att gå tillbaka till mina bröder, så tyvärr ses vi inte så ofta vi har ca 60 mil att resa för att komma hem till varandra. Jag har dock två härliga storebröder och jag saknar dom djupt men när jag var ung så flyttade jag till Stockholm. Har jag ångrat det, nej  jag är faktiskt en sån person att jag lägger inte min kraft eller tid på att fundera  på sånt som du inte kan göra om, har jag gjort rätt eller fel. Allt vi gör har två sidor en positiv och en negativ sida men man får alltid se till att göra det bästa av situationen. Klart att jag saknar att inte har varit delaktig i mina syskons barn, men vi har varit duktiga på att hålla kontakten och det är något jag hoppas att mina barn också gör. Dom kanske inte förstår det just nu men när man blir äldre är det skönt att ha familjen med sig både i positiva och negativa situationer. Så håll alltid kontakt med varandra var ni än bor och gör. Som sagt var så åt vi lunch och sen skulle dom hämta sin dotter som hade gjort en test för att komma in på läkarlinjen. Vi håller tummarna att hon kommer in. Sen har dagen  och kvällen rullat på med jobb och mys.


Jag fick dom här vackra blommorna. Dom här ska jag kunna plantera ute när det blir varmare.

Gillar minen och längden på kjolen. Jag ser ut som att jag har något bus på gång.


Kan ni se vem det är. Den här vagnen har min egen dotter lekt med och jag hoppas att jag någon gång får barnbarn som vill leka med den. Snällt av dom att ge mig dom här bilderna. Gillar min pose.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *