Då sa man hejdå

Jag gillar inte avsked, det är alltid lika svårt. Ja idag blev det lite fredagsstädning och är det något jag inte gillar så är det att städa. Jag gillar att plocka undan saker men att damma och våttorka nja inte på min favolista. Det har blivit lite  svårt för mig för jag ser inte vad jag gör oh om jag ska se något nära måste jag ta av mig glasögonen. Ja det blir lite krångligt av och på hela tiden och sen måste jag komma nära föremålet  för att kunna se. Det ända som är bra är att då ser jag inte heller skiten så bra. När Le kom hem körde vi B till Sundbybergs station där han skulle möta sin storebror H. Ja jag får snart se han igen för han skulle försöka komma till när  Lu fyller år. I dag orkade vi inte laga mat så vi köpte hamburgar på burger king, det var min köttdag idag. I morgon får vi besök så jag har lite grejor att fixa och sen ska vi titta på unge morse. Yes i Love IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *