I dag hittade jag ett litet fynd.

Så stolt över min dotter för hon har fram till nu klarat av alla sina tentor. Bra jobbat. Ja idag är det torsdag och då har jag varit på min kurs. Det går bra men det är inte helt lätt och i dag skulle vi gå och flaxa med armarna. Det gick ju inte så bra, jag är en passgångare så för mig så blir det onormalt att gå så där. Jag börjar fundera på om jag hoppade över krypstadiet när jag var liten. Synd att man inte kan fråga sina föräldrar.  Ja jag kommer framåt iallafall och det är väl viktigast.  Ja idag som jag brukar göra innan kursen startar så tar jag en sväng in till myrorna och där hittade jag den här speciella hunden. Den fick givetvis följa med hem.


Lite roligt hon som arbetar i affären sa att hon hade precis ställt upp den på hyllan. Hon gillade också den.  Nej nu visar Le mig något ur DN idag och jag dör av skratt. Jag älskar att skratta man mår så bra av det. Jag har hört eller läst att man ska skratta mycket för då mår man bättre. 


Är den inte underbar. Nej nu blir det en kopp te och apelsin och mysa med den yngsta sonen. I morgon åker han hem till sin storebror och sover över där. Kan tänka mig att det kommer bli mycket spelprat. Sen på lördag åker han hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *