Hjälp jag har för många bilder

Jag har för många bilder i min mobil så nu måste jag ta tag i det och det har jag faktiskt också gjort. Just nu håller jag på att överföra alla mina bilder till datorn och jag har fixat olika mappar, så nu ska jag äntligen få ordning i mina bilder. När jag är färdig ska jag överföra till min Harry Potter ram, ja jag kallar den så för jag får nästan rörliga bilder i den. Ni som har sett Harry Potter filmerna förstår vad jag menar. Fick just höra att det var någon från Linköping som försökte göra en rörlig Harry Potter tidning, tyvärr så vet jag inte hur det gick med det. I dag har jag o B suttit och jobbat tillsammans, han har pluggat och jag har jobbat med vårt kundregister. Nu en kopp te och sy lite. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *