Var ska djuren ta vägen

När vi gick till affären såg jag att nu hade dom kommit igång och bygga och jag kommer ihåg att jag tänkte var ska alla djuren ta vägen. Det här stället som de har rivit ner var ju en liten skog, men som tur är så lite längre ner på gatan finns en liten skog till. När jag kommer ner till sista lilla skogen får jag se att nu har dom satt byggnadsstängsel runt hela området. Vad som ska hända där vet jag inte men tyvärr misstänker jag att dom kommer även bygga här, så då har vi tagit bort sista skogen för djuren. Ja kom inte och klaga när rådjuren och hararna kommer in i era trädgårdar för var ska dom annars ta vägen. Ja jag vet att folk behöver någonstans att bo, men vi måste även tänka på naturen. Vi kunde väl behållt en skog. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *