Långfredagen

Jag läste något roligt som en man hade skrivit på fb. Han sa att han hade stigit upp redan klockan sju på morgonen så att dagen skulle bli längre. Ja det är precis vad långfredagen är ja iallafall för små barn. Jag kommer ihåg när barnen var små och dom gick och väntade på att få sina påskägg. Påsken har aldrig varit någon viktig eller stor helg för oss, det är julen som är stor och viktig för oss. Så idag har B åkt till sina gamla gymnasiekompisar jag tycker det är  kul att dom fortfarande träffas. Dom flesta pluggar på olika ställen men när det är lov brukar dom försöka träffas. Så det blev bara vi två och vi var tvugna att jobba med företagets deklaration, kanske inte så roligt. Vi pratar lite om att åka till mos imorgon men vi får se vad vi känner för, fick precis reda på att B sover över hos sin kompis som jag tycker är bra att han gör.  Skönt att veta att han inte behöver ta sig hem själv på natten. Jag läste en annan rolig sak på fb, att när påskgodiset är redan slut på skärtorsdagen. Det var en rolig bild till texten. Så det blev inte lika roligt när man inte ser bilden.


Mums jag vill ha ett sånt här påskägg, det här är en gammal bild. Vi får hoppas att H kommer med det imorgon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *