Påskafton

Efter en lång och härlig frukost var det dags att gå till systemet och även handla lite småsaker som vi saknade. Ni kommer ihåg att jag sa att vi skulle ha americanska  pannkakor med lönnsirap. Det var fixat och lite gott vin till fisken och sen gjorde jag en kille glad i systemkassan då jag sa att han var fin i sin fluga. Det är en härlig känsla att göra någon glad. Det var lite coolt att Alla killar som jobbade på Systembolaget hade likadan  fluga på sig. Jag hoppas att det är fler som säger till dom att dom är fina i sina flugor så dom fortsätter bära fluga. Efter besöket på systemet gick vi till gat och köpte två par byxor till L , det är en väldigt trevlig affär. Personalen är alltid så trevliga och hjälpsamma sen har dom också väldigt snygga herrkläder. Väl hemma somnade L på soffan och jag kämpade med mitt pussel som jag har hittat i min padda. Jag älskar det och jag kan få ner det till 440 bitar så det är så svårt men kul. B hade också kommit hem från sin kompis så han satt tillsammans med oss i soffan. Mysigt att ha han på besök. Efter vår vilopaus var det dags att komma igång med maten som bestod av typ buffemat och mitt under matlagningen kom H på besök så nu saknade vi bara dom andra två som tyvärr inte kommer. Efter en lång och trevlig middag hamnade vi i soffan och då började vi efter ett tag se en väldigt sjuk film. Bröderna Grimsby , ja vi skrattade så vi höll på att dö och sen när jag tror att vi ska gå och lägga oss hamnar vi i Johnny english film och där håller vi också på att dö av skratt. Så härligt att skratta så tårarna rinner men hur jag orkade att se två filmer måste bero på att sockerhalten var rätt så hög. Somnade vid tretiden och H sov över tror att han blev lite lockad över att äta americans pannkakor till frukost. En supermysig påskafton.

Tyvärr blev det inte många bilder och det blev ingen snygg dukning men vi hade trevligt ändå. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *