I dag har jag ätit sex hamburgare.

Nu blev ni allt lite förvånade och det kan jag säga er att jag blev lika förvånad. Jag orkar knappt äta en hel måltid på Max. Ja idag är det skärtorsdag och när Le kom hem tidigt från jobbet åt vi våra hamburgare. 


Har ni sett så söta och de var faktiskt helt okej att äta. Du kan välja om du vill ha dom i ugnen eller micra dom. Vi stoppade in dom i micron. Efter lunchen åkte vi tre och påskhandlade, vi blev inte riktigt klara så vi måste ta en sväng till systemet. Det hände en rolig sak på Ica maxi när vi handlade då fick jag höra en kvinna som frågade var amerikanska pannkakor och lönnsirap fanns. Då plötsligt blev jag sugen på att äta amerikanska pannkakor med lönnsirap och nu har vi bestämt oss för att det ska vi göra i påsk. Tänk er vilken frukost det kommer bli. Nu ska vi se om vi tre kan komma överens om någon film vi ska se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *