Ja nu har vi lite besök av vår yngsta son.

I går blev det inget inlägg och det var inte för jag inte hade någat att berätta om utan det var tekniken som strulade. För några dagar sen hade min kompis K försökt att ringa mig men istället blir hon tvungen att skriva till mig på fb då hon inte kommer fram på telefonen. Jag tänker inte mer på detta. Sen börjar jag inse att jag har ett bekymmer, jag väntar på en Dhl leverans och samtidigt ska jag under dagen gå på ett möte. Jag kommer alltså inte vara hemma och ta emot leveransen. Jag behöver ringa Dhl men jag kommer inte fram och jag försöker med flera nr men kommmer fortfarande inte fram. Okej då tänker jag, jag får avboka mitt möte men jag kommer inte fram. Då förstår jag att det är något som är fel med min telefon och det jobbigaste var att min laddare hade gått sönder och mitt batteri till telefonen och paddan var på väg att dö. Typiskt allt på en gång. Det var ingen rolig känsla att inte kunna ringa och det var då jag tänkte varför har man inte kvar den fasta telefonen. Sen när Le kom hem tittade han på telefonen och först då kommer jag på att vi startar om den, varför hade jag inte tänkt på det tidigare. Jag gjorde det och sen fungerade telefonen och lite senare hittade jag även en ny laddare så nu mina vänner är jag tillbaka. Nu har jag precis suttit och druckit en kopp te med min yngsta son som har kommit hit för att fira påsk med oss. I dag fick jag två roliga mail som jag hoppas jag kan berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *