Den är äntligen min.

I dag kom den på posten och som ni vet så har jag läst alla Läckbergs böcker. Den här boken känns extra speciell för mig för jag följer henne på Instagram och läser hennes blogg så jag har varit med på hennes resa med boken. Hon har verkligen gjort ett stort jobb och det ska bli så spännande att läsa den.

 

Men först måste jag läsa min faktabok. Har jag tur kanske jag kan börja att läsa häxan under påsken.  Jag har precis blivit klar med en film som var väldigt bra, den var rolig men samtidigt väldigt sorgsen. Hello My namn is Doris handlar om en kvinna som har tagit hand om sin mamma hela sitt liv och nu när hon är borta ska hon ta tag i sitt  liv. Inte helt lätt för en mogen kvinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *