Första städdagen i trädgården

I dag var det bara att ta på sig trädgårdshandskarna och bita ihop , nej jag skämtar bara det är härligt att vara ute och jobba i trädgården. Nu blev det en massa krattande och Le fick gå och dammsuga löven och det tyckte han var roligt. Jag  själv städade undan allt från vintern och vi blev inte klara så vi får fortsätta nästa helg. Vi har en väldigt stor trädgård så det tar sin lilla tid. Vi måste även göra en planeringslista för sommarens projekt, jag hoppas att vi blir klar med framsidan innan vi åker på semester.


Kommer ni ihåg min tomatplanta nu har jag delat upp dom i flera krukor. Den såg så frisk ut innan jag delade den men nu ser den inte lika frisk ut. Jag ska köpa några blommpinnar så min lilla planta får lite extra stöd och så ska jag prata med dom. Ge dom lite av min kärlek.


Så här såg dom ut efter en veckas tid och nu ser dom ut så här.


Vad tror ni kommer vi att frossa i tomater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *