När en dag inte blir som man hade tänkt sig.

Det känns så konstigt inte som en lördag. Skrattet har fastnat i halsen. Hur kan man bara göra så här, förstöra livet för så många människor. Hur tänker man, om jag förstod rätt så hade han själv fyra barn och en fru. Vad säger han till dom. I går så mördade och skadade jag barn o vuxna. Men som många säger och man har läst på sociala medier så måste livet gå vidare dom ska ej få vinna. Jag är så stolt över Stockholm och alla dom som försökte hjälpa till. 

I dag skulle vi ha lite födelsedagsfirande, då det inte blev något i torsdags. Tyvärr så blev E tvungen att stänga butiken så hon skulle inte komma hem förän tio på kvällen, lite sent. H hade missat att det var i kväll och deras kusin kunde ej komma så det blev inget festande ikväll. Tur var att tårtan som jag gjort var en glasstårta så den ligger i frysen och maten hade vi inte börjat med. Så då har jag istället för att laga mat börjat att plocka undan vinterkläderna och tagit fram sommarkläderna. För en gång skull är man ute i god tid.  Så det blir en lugn lördagskväll. Jag har kommit fram till att det är kul när andra fyller år men inte när man själv fyller år. Jag har tagit fram så vi två får lite tårta och så ska vi smaka några söta små minihamburgare som vi hade tänkt att bjuda på i kväll, vi köpte dom från picard. Jag ska berätta sen hur dom smakar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *