I dag stannade klockan 

Jag sitter hemma och jobbar med bokföringen när jag får plötsligt ett sms av L att jag ska titta på nyheterna. Min första tanke var att USA hade gjort något men sen såg jag på tv att Stockholm hade blivit utsatt för en terrorattack. En lastbil kapas och sen kör han in på Drottninggatan där han skoningslöst kör på folk och sen rakt in i Åhléns fönster vid parfymavdelningen. Folk dog och skadades. Jag tänker på alla som drabbats. Jag fick kontakt med mina barn, H var fast på jobbet och E hade fått hoppa in och jobba i Skärholmen. Hon skulle egentligen varit ledig men hoppade in för en sjuk kollega.  Vad jag vet så tyckte jag att Polisen och media tog hand om allt väldigt bra. Alla tåg, bussar och tunnelbanor slutade att gå, hela Sthlm innerstad spärrades av. H var tvungen att gå hem och E hade en sån snäll kollega som tog med henne hem som tur var bodde hon i Skärholmen. Vi hade ingen möjlighet att hämta henne, det var köer och man fick inte köra in, men som tur var så  gick det senare att köra och då kunde Hennes kollegas kompis köra E hem till sitt hem. Tack snälla människor. E och H var hemma vid nio på kvällen. Hela dagen från klockan tre har man suttit fastklistrad vid tv och hört om allt. Som tur var så gick det bra för L att komma hem och efter en stund så åkte vi och handlade

i centrum men när vi kommer fram så är alla affärer stängda och poliser går runt med synliga vapen. Läskigt men som tur var så var Ica öppet så vi kunde handla för morgondagens middag. Nu har vi ätit och jag har fixat en tårta för morgondagen. Vi sluter kvällen med att se Alice i spegellandet, vi tyckte att vi behövde se en sån film idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *