Vilken föreställning.

Jag sitter här och mumsar på lite choklad, för det är min födelsedag idag. Hurra för bästa mig. Nu ska jag berätta om gårdagen. Jag planerade att jag skulle gå lite i stan och titta på alla vårnyheter men jag fick inte så lång tid på mig för när jag är på väg till tåget inser jag att jag har glömt min inhalator. Ska jag strunta i den men nej jag vill ha med den så det är bara till att knalla hem igen som tur var så hade jag inte kommit så långt. Konstigt nog så låg den ej på sin plats så jag fick leta och leta och när jag nästan skulle till att ge upp hittar jag den. Så nu kom jag iväg mycket senare men jag lyckades att köpa tre helt vanliga polotröjor. 


Det blev en svart, blå och lite puderrosa. Jag såg även så många snygga skor.


Den här hade gärna hamnat i min garderob, gillar klacken.

Nu hade klockan blivit mycket så vi slängde i oss en vegetarisk hamburgare på Max och därefter traskade vi till cirkus. Vi fick en härlig promenad, började dock bli lite sämre väder.

En ny ingång för oss iallafall men det var ett tag sen vi var här. Senast såg vi Evita. Här ser man lite mer av min nya gant trenchcoat. Det blev faktiskt inte för kallt med den.


Min snälla man .

Den här lampan är viktig i föreställningen. Ni måste gå och se den. Musiken,sången och scenen var så bra. Gå och se den.

Här fick vi tyvärr inte plats och vi fick tyvärr inget vin, kön var alldeles för lång och pausen är bara 25 min lång.

Vi hade så bra platser, vi satt i en egen bås med fem andra trevliga människor. Vi fick en känsla av att vara lite speciella. Vi satt som kungar och drottningar, vi ville nästan sitta och vinka till dom andra.


Efter föreställningen gick vi tillbaka till tåget, först hade vi tänkt att gå ut och ta ett glas vin men sängen och en varm kopp te lockade mer. Vilken dag vi planerar redan för nästa äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *