Första koppen ute i trädgården

I dag har vi tagit det väldigt lugnt, jag tror att vi har sugit på karamellen från igår. Så kul vi hade det, känns dock lite trist att inte få fira honom idag på hans riktiga dag. Har dock försökt att ringa men ej lyckats att få tag i honom. Jag får försöka lite senare. I dag har vi haft så fint väder så vi tog på oss promenadskorna och gick till Ulriksdals slottsträdgård. En härlig promenad längs vattnet, ja som ni har förstått så gillar vi vatten. Väl inne på Rappne fanns det så mycket fint men vi var mest sugna på att köpa en glass och det hade dom ej. Så vi traskade hem tomhänta och det var tur att vi inte hade bilen med oss för då hade vi inte kommit hem tomhänta. 

Hur växer det här trädet ?

Dom här stolarna satt man väldigt bra i.

Den här var lite cool. När vi väl kom hem satte vi oss ute och drack en kopp te. Tänka sig att det är det här livet vi har framför oss. Efter middagen fick jag samtal från min kära son från York. Alltid lika roligt att prata med honom. Lika galen som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *