Köpte blommor idag

Vid tolv ringer min kompis K och undrar om jag ska följa med och köpa blommor. Vi tänker även att vi ska promenera efter vi har handlat. Ja varför inte tänker jag, jag behöver posta ett viktigt brev och även handla lite mat. I kväll tänkte jag bjuda på rödbetspizza. Efter en del turer så får vi handlat det vi behövde, tyvärr så hade klockan blivit ganska så mycket så vi bestämmer oss för att gå en annan dag. Jag är så glad för min kompis är väldigt duktig när det gäller blommor och nu har hon lovat att hjälpa mig så jag ska få det fint på framsidan. Så vi får ha en liten blomsterträff. Men iallafall så fick jag hem dom här, ska försöka plantera dom i helgen.


Tror att de kan bli fina i en kruka utanför dörren.  Jag ska visa er sen tomatplantorna som jag satte, de växer så det knakar. 


Rödbetspizzan blev väldigt god och degen var glutenfri. Sen blev det lite mer jobb och sen såg vi ett avsnitt av homeland. Nu ska jag läsa kaninjägaren, jag börjar närma mig slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *