Födelsedagsfest i Norrköping!

Vi hämtar upp H vid elva tiden och kör direkt till Norrköping. Ja tiden gick fort men det är inte så konstigt för med oss tre i bilen blir det ingen tyst bilfärd. När vi kommer fram får vi leta efter en parkeringsplats men vi har tur och lyclats få en plats nära honom. Våra planer var att vi skulle gå och köpa kläder eller vårjacka, ja något som han behövde. Gå och äta tårta på något fint ställe men så fort vi kom in på hans studentrum insåg vi att han behövde en tur till Ikea. Då får vi tyvärr lämna vår fina parkeringsplats och bege oss till Linköping som tur var så tog det bara en halvtimme. Vi har ju bokat bord på en fiskerestaurang vid sex tiden. Väl framme vid Ikea tyckte vi att det var dags att fika.


På med det röda läppstiftet då kör vi 


Kanske inte den fikan som vi hade tänkt oss, men vi hade jätteroligt på Ikea. Vi gick runt och runt och kom till samma ställe hela tiden. Vi skrattade så jag trodde att jag skulle kissa på mig. B plockade ihop sin födelsedagspresent, det blev ett skåp plus lite andra grejor som han behövde.


Här håller födelsedagsgrisen på att binda fast sitt skåp. Egentligen fyller han år i morgon men vi tyckte det var bättre att fira honom en lördag. Då var det dags att åka hem med grejorna och vi trodde att vi skulle hinna bygga innan vi skulle gå och äta. När vi tittar på klockan inser vi att det kommer vi ej att hinna. Som tur var så låg restaurangen nära hans hem så vi kom fram i tid.

Stället var så mysigt och vår servetris var helt underbar. En fartfylld kvinna som verkligen tog hand om oss. Vi hade så trevligt och jag är så stolt över våra barn. Vilken resa dom gör. Vi beställde in


Till förrätt tog vi vitlöksbröd med aioli. Supergott.


Sen tog vi tre rödtunga med mandelmos och fisksås. L tog mullfritt. Vi tog in en flaska vitt vin  som vi tre delade på. L fick tyvärr dricka lättöl vi ska ju komma hem. Maten var god men jag har ätit bättre fisk.


Till efterrätt blev det créme brule och L tog chokladtryffel. Vår efterrätt var såååååå goooooood. Dom serverade den med hjortronsylt och lite kanelsmak. Wow. 


Här tar min fina son hand om sin mamma. Efter en lång och mysig middag var det dags att gå hem och bygga skåpet, jag och H gick och pantade en del flaskor.


Vi blev klara och nu väntar vi bara på att han ska skicka en bild så vi får se hur bra det blev. Sen var det tyvärr dags att åka hem, så efter många pussar och kramar och bilfärd är vi hemma nu. Vi alla fyra var så nöjda med den här dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *