Ingen leverans idag

Det blev ingen promenad med min kompis idag, för jag väntade på leverans. Jag hoppades att det skulle komma på FM men det kom inte alls. Så det var lite tråkigt men jag fick gjort en del saker här hemma. Lite roligt var att vi fem tiden fick jag ett sms där det står att idag mellan 8-12 kommer dom att lämna leveransen. Så jag ringde upp och fick reda på att den ligger kvar i Rosersberg, så när L kom hem åkte vi dit. Vi kom fram 17.50 och dom stängde 18.00. När vi var klara så åkte vi och fredagshandlade och nu köpte jag blommor. 


Köpte gula tyckte att dom passade nu när vi närmare oss påsken. Det är ju fredag då får vi äta en efterrätt så vi gick in på picard och köpte tre olika efterrätter. I dag tog vi macaron  med hallon och grädde, den var väldigt god.


Ingen superbra bild men jag ville äta och inte fotografera. Mums. Sen jobbade vi lite för imorgon kommer vi vara borta hela dagen. Innan jag går och lägger mig vill jag ge er ett tips ni måste testa dom här chipsen som är gjorda på linser. Dom var jättegoda. Smakade nästan som vanliga chips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *