Fredag och pizza!

I dag fick jag tillbaka mina rutiner, jag gillar att ha rutiner. Jag börjar morgonen med att kolla alla sociala medier och planera mina jobbinlägg. Därefter blir det att gå igenom alla mail som har dykt upp. Sen blir det gå och jogga lite på rullbandet i en halvtimme, det blir tyvärr mest att gå då jag har så dålig kondition. Under promenaden brukar jag titta på play och just nu tittar jag på deltävlingarna i Melodifestivalen och ja jag vet att den är färdig. Sen blir det plankan och efter det är det dags för mig att äta. Sen jobbar jag fram till tre och sen äter jag lite.  Fredagen brukar va den dagen jag städar huset men idag blev det inget för jag har så många nya nyheter att ta hand om. Just nu sitter jag med ett glas rött och ätit en god vegetarisk pizza. Vi var lite tråkiga idag så vi satt och såg en film när vi år vår pizza. Ibland kan det vara skönt att göra så. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *