Vad tiden kan gå fort!

Vi hade tänkt att  gå på bio idag, men plötsligt inser vi att det kommer vi inte hinna. Vad har vi gjort idag då, ja egentligen inget speciellt förutom att sitta väldigt länge och äta frukost, så mysigt att slippa stressa. Sen fortsatte vi att rensa garaget och det tar sin lilla tid man måste ju gå igenom allt noga och prata om gamla minne när man hittar gamla saker. 


Kan ni säga mig varför sparar man på allt. När skulle jag använda en gammal skrivare eller ratt till datorn. Barnen hade kul med bilratten när dom var små. Nej iväg med det. Okej nu har vi packat hela bilen så då drar vi till tippen imorgon.


Vinstället här tror jag att H kan få glädje av. Sen var det dags att fika lite så då gjorde jag lite bananplättar till oss. Så gott och nyttigt för man vet att sen blir  kvällen inte lika nyttigt. 


Vill ni ha receptet så säg bara till. Sen kämpade vi lite med Google shopping och det ville inte riktigt som vi ville, så nu måste vi få hjälp av Lu. Nu var det dags att laga middag och vi skulle ha en ostfylld och sesampanerad aubergine med blomkålsris och en kryddig tomatsås. Det blev så gott.


Efter middagen skulle vi testa något nytt.


För det första var den stenhård, så vi tog hand om köket så länge så den kunde smälta. Innan man äter den ska man säga till sig själv att det här är inte glass för annars blir du djupt besviken. Det hände med mig jag gillade smaken men inte konsistensen. Det var som att äta typ frusen grädde, men den var nyttig. Sen hade dom en gullig text och det gillade jag.


Den finns i tre smaker, kommer dock inte ihåg vilka dom var. Nu blir det lördagsmys. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *