En bra men tung dag!

I dag har vi varit här. Jag, L och H var här. Det var en fin begravning och det dök upp många fina minnen härifrån. I den här kyrkan har vi varit många gånger och lyssnat på H kör. Nu sjunger han inte där längre utan han sjunger på andra ställen. Efter begravningen åkte vi hem och fikade och arbetade en liten stund. Vi hade en del beställningar som skulle iväg och sen hade vi en beställning som vi skulle leverera direkt till dörren. Allt gick bra och sen körde vi även H till sin kör. Sen hade vi sista stoppet att göra innan vi kunde åka hem och det var att gå till Apoteket och ta ut min astmamedicin. Vi skulle även handla kvällens middag. Nu sitter vi i soffan och nu ska jag fixa lite te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *