Det blev en liten utflykt !

Här kommer ett litet tips på något som jag åt till frukost idag, du blandar keso, vispad grädde, vaniljpulver och valfria bär. Jag tog blåbär och även lite valnötter till.  Behöver jag säga att det var mums. Efter frukosten åkte vi en sväng och slängde skräp.När vi var klara bestämde vi oss för att ta en promenad i solen, men vart. Vi körde runt lite och till slut hamnade vi i Sigtuna och där tog vi en strandpromenad. Fint där men en sovstad så där vill vi inte bo. Nu började magen kurra lite och det är inte så konstigt för nu var klockan tre, fika dags. Vi hamnade på ett fikaställe som vi brukar fika när vi är i Sigtuna. Det är ett gammalt hus från 1600-talet och det kan jag säga er att människorna var inte långa på den tiden så Jag var tvungen att böja lite på huvudet när jag gick därinne. Huset lutar också och där finns inte så många bord att sitta vid. Vi hittade dock ett litet bord och satte oss ner och beställde lite fika som vi fick vänta dööööö länge på. Där var många utländska gäster där och vi tror att dom har varit och åkt skridskor på isen för vad annars skulle man åka dit. Efter fika i magen gick vi till ett galleri och tittade på lite konst och saker. Sen åkte vi hem och jobbade lite med Google shopping åt middag och sen såg vi ett avsnitt av innan vi dör. En super härlig söndag
L
L ska förstås ut och prova isen och som ni ser har solen försvunnit så vi kunde ha gått i skogen som var tänkt från början. Det var jag som ville gå i solen och tyckte att när man är i skogen får man inte så mycket sol på sig.


Bilder från fika stället.


Här ser ni tant brun som cafet heter.


Ser ut som några har suttit ute och fikat.


Inte så högt va, så det var svårt med mina 1.83cm Ni ser så trångt det är.Hallonpaj till mig som var sådär god.


L tog semla och varm choklad. Han var nöjd.Den här var fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *