Vilken dag och kväll

Jag ska nu berätta om min fredag, wow vilken härlig fredag det blev. Först jobbade jag lite sen traskade jag till något som heter aktivera och där fick jag träffa en sån gullig kvinna. Den här kvinnan ska hålla i en kurs i Basal kroppskännedom. Det är typ mindfulness , hon kallade det för en undergrupp till mindfulness. Struntsamma vad den heter för jag är redan såld på det. Vi pratade och sen fick jag göra en avslappningsövning och det kan jag säga er att jag har sjukt svårt för att koppla av men där lyckades hon otroligt bra. Så jag har höga förväntningar på kursen.


Sen efter det var det hem och duscha och göra mig iordning för att möta L och H på stan. Jag och L fick en stund för oss själva först så vi gick runt och tittade på alla fina vårkläder. Wow så mycket snyggt det finns. Men nu var det dags att gå till nk o möta H. Vi hade lite tid över så vi tänkte att vi kan gå in på Nk och det blev mer än titta för vi hamnade på Oscar Jakobssons herravdelning. Där hittade H en sån snygg blå kavaj så den fick följa med hem till honom. Så nu tjejor får ni se upp. ? Nu hade vi inte så lång tid på oss så vi tog en snabb hamburgare på Max, jag tog förstås en vegetarisk. Nu kommer vi till kvällens höjdpunkt.Ni måste gå och se den, den var så bra. Vi skrattade så man nästan kissade på sig. Jag älskar att gå och se musicaler. Den här varade i tre härliga timmar. I Love IT. Kul att gå med någon som själv sjunger och höra hans åsikter. Efter musikalen ville H åka hem men vi var taggade att fortsätta så vi hamnade på scandic Continentals takterrass capitalbar. Så mysigt ställe och det var blandad publik. Bra musik och vi lyckade också få sittplatser. 


Jag tog min klassiska champagne,vitt vin och fläder och L tog en margaritta. Båda var mums. Vi satt där och hade det så mysigt till det var dags att åka hem . Vi var hemma vid halv två så det blev en varm kopp te och sen släckte vi ljuset. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *