Lär nästa generation att älska djur.

Alla ni som känner mig vet att mitt hjärta brinner för alla djur som finns därute i världen. Jag känner sån avsky mot människor som gör djur illa och som utnyttjar djur. Jag kan inte heller förstå dom som fortsätter att köpa päls. Det är så mycket prat om hur vi ska äta nyttigt och leva nyttigt och det är helt rätt, men varför kan vi inte lära våra barn att inte köpa päls och att förstå varför vi inte ska köpa päls och göra djur illa. Nu kan du faktiskt  köpa fuskpäls som är jättesnygg. Jag tycker det är jättebra att vi har insamlingar för olika sjukdomar och andra stora frågor i världen. Att vi även har en del stora event och tvsatsningar som jag också gillar men skulle man inte även  kunna ha att en gång om året ha en insamling för våra djur. Vi har en massa djur som vi håller på att ta död på. Tänk va hemskt att behöva säga till våra barn barnbarn att vi hade en gång djur som elefanter, noshörningar och tigrar men att vi dödade dom för nöjets, modets och en massa andra idiotskäl. Det handlade inte om att vi höll på att svälta ihjäl eller frös ihjäl, nej för vi ville tjäna pengar. Ska dom här djuren bli våra barns dinosaurier.  Jag vet att det finns organisationer där ute som kämpar för våra djur. Jag själv ger ett bidrag varje månad till World Animal Protection. Ett tips det finns många djurorganisationer välj ut en som du vill hjälpa. Jag är så imponerad över folk som arbetar med det, själv skulle jag inte klara av det. Jag skulle må så dåligt och gör det redan när man ser allt som händer därute i världen. Så ni som har små barn därute lär dom att vara rädda om djur och människor. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *