Testa något nytt

I dag har jag testat propud vanilj till frukost, jag brukar vanligtvis ta en chiapudding som jag gör kvällen innan. Men idag kände jag för något nytt för det blir lite tjatigt att äta likadant hela tiden. Chiapudding är väldigt gott och mättande och du kan verkligen variera smakerna. Jag brukar ha kanel i med någon typ av bär och nötter och sen tar jag boveteflingor istället för havregryn. Men i dag smakade jag propud vanilj som jag har hört så mycket om, den fick höga poäng. Jag fick även höra att propud finns i flera olika smaker, ja ni som känner mig vet att nu måste jag testa alla. Kommer senare med ett utlåtande om smakerna, det ända jag vet är att choklad kommer jag inte testa. Jag gillar bara ljus choklad och är ingen fan av att dricka oboy eller äta chokladpudding. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *