Fredagsblommor blev till torsdagsblommor

När jag läser på  Instagram så har jag förstått att det är vanligt att mannen eller kvinnan köper blommor på fredagen. Jag blev så glad för jag fick blommor på en torsdag av min kära man. Jag gillar verkligen tulpaner, de har så fina färger. Jag hoppas kunna fixa lite fler tulpaner i trädgården, men vi får se hur det blir med mina gröna fingrar. Dock hände en kul grej när vi var och handlade, jag har alltid velat se Camilla Läckbergs barnbok super Charlie. Jag gillar hennes böcker och har alltid undrat kan man även skriva en bra barnbok. När jag har varit i bokaffärerna så har jag tittat efter den men ej hittat den och nu när jag är på Ica maxi så går jag förbi deras bokrea och bara tittar lite till vänster och där ligger ett exemplar av super Charlie. Kan ni gissa va glad jag blev, jag började genast att läsa den och jag kan säga er att jag blev inte besviken. Tyvärr fick jag inte läsa klart den. Vi fick dock köpt presenten till E och A. Deras inflyttningspresent, kan inte säga vad det är för hon läser min blogg.  Nu avslutar vi kvällen med en fransk film och sen lite gåsmamman. Har ni inte sett den måste ni se den. Vi gjorde en lchf pizza till kvällsmat men  L gillade inte den. Jag tyckte den gick att äta men vinet var gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *