Jag är så stolt över mig själv

I måndags jobbade jag en hel dag med att göra små filmklipp med våra produkter i. Jag la även till musik som jag hade noggrant valt ut. Jag var supernöjd med min arbetsdag. Sen när jag ska lägga upp det på fb får jag en liten notis. Vi lägger ej upp din film då du har musik i den. Så klart varför tänkte jag inte på det så jag gick in på fb och tog bort dom filmerna som lyckats komma upp. Nu kommer jag till det momentet som jag är extra stolt över mig själv. Hur gör jag för att ta bort ljudet i filmerna, jo efter en del försök lyckades jag fixa det alldeles själv. Vilken härlig känsla när man gör något själv, tror att jag ska försöka lite mer så. Jag brukar annars alltid skrika efter hjälp. På tal om detta så läste jag ett inlägg från en blogg ( fyra årstider ) som jag följer , där skriver hon hur hon alltid försöker lära sig själv. Hon skriver att hon har ej gått någon fotoutbildning utan hon har lärt sig på resans väg, nu är hon en betald fotograf.  Dags att börja köra mer av att jag kan själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *