Vår Alla Hjärtans Dag

Ska man fira alla hjärtans dag, ja det tycker jag är en bra idé. Vad är det för fel att fira kärleken. Det kan vara kärleken till din vän , barn, husdjur, partner ja till vem som helst. Den dagen kan du kanske ge dig själv extra mycket omtanke och kärlek. Det behöver inte heller vara dyra presenter utan det viktigaste är tanken. Jag kan känna att det är lite som mor och fars dag, att man får en knuff i rätt riktning. Man gör det här besöket. Ja många kanske tycker det kan du väl göra en annan gång och då är det av fri vilja och inte ett grupptryck. Ja det är rätt men jag tror att det finns människor som  kan behöva en knuff i rätt riktning. Ta tillexempel dom som har varit gifta länge, för dom kan det vara bra att få en påminelse att göra något mysigt tillsammans eller stressade barnfamiljer. Jag gillar iallafallatt fixa för min familj så jag lagade lite gott och bäddade till mig o L framför brasan. Vi hade en mysig kväll, ja jag kunde ha gjort det här en annan kväll men tack vare det var alla hjärtans dag  så blev det av. Blommor som jag fick av min kära man. Han fick en liten present av mig. 


På bilden saknas efterrätten, men jag hade köpt sex små små bakelser. Så goda. Maten var helt vegetariskt och glutenfri förutom bakelserna. Svårt att hålla helt glutenfritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *