Mammografi

Ja då var det dags att klämma sina bröst, det gör ont men det värsta är att vänta på svaret. Dock är det bra att det finns, jag tror faktiskt att jag aldrig hade beställt själv en tid för mammografi. Pratade med sköterskan om det och hon sa det samma att vi kvinnor har en viss förmåga att skjuta upp saker när det gäller oss själva. Är det så? 


Jag lyckas alltid få bilderna i fel ordning. 

Vad världen är liten, när jag kom till Karolinska så kom jag väldigt tidigt för  jag gillar att vara ute i god tid när jag har ett möte att passa. Så jag hade lite dötid så jag går in i huvudentrén och där sitter min fina vän A på en bänk. Vi får en härlig dock väldigt kort pratstund då hennes taxi kom. Vi bestämmer oss för att vi måste ses snart. 

Ja idag är det Alla Hjärtans Dag så jag ska fixa lite. Hoppas att kvällen blir så här.

​[wpvideo 0cpEt5bS]​

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *