Inget läppstift idag utan bara röda kinder.

Vilken härlig dag vi har haft i dag, kallt med strålande sol. Då måste man bara ut men först måste man ta på sig flera lager kläder. Färden går mot Norrviken och som ni ser så var vi inte ensamma. Så härligt folk åker, grillar korv och har bara roligt. Tyvärr är mina kunskaper på isen som Bambi på isen. Så medan L åker tar jag en promenad längs Strandvägen, så vackert det är. Tänka sig att här har vi ett par gånger varit på väg att köpa hus när barnen var små. Undrar hur livet hade sett ut om vi hade bott här istället för där vi bor nu. Ja det kan man aldrig få veta men lite spännande är det att tänka på det. Vilka val hade barnen gjort och vilka andra människor hade vi träffat. Tänka sig alla val vi gör leder oss vidare till nästa händelse och ibland gör vi bra val och ibland gör vi dåliga val. Det viktigaste är att man gör det bästa av situationen. 


Det här inlägget skulle ha kommit igår, men jag har haft strul med tekniken. Så det här gjorde vi igår. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *