En shoppingtur

Jag kommer ihåg när vi för ett tag sen skulle hem till H och äta middag och se någon film, helt enkelt ha en mysig dag. Då plötsligt blev det lite andra planer han ska på tinderdejt och självklart ska han göra det istället för att hänga med sina gamla föräldrar nej tar tillbaka det istället med sina mogna föräldrar. Så idag gör vi ett nytt försök, vi hade tänkt shoppa,äta ute,bio och sen hem till honom.Så när vi träffas inne i stan har han precis hört att han ska på middag o utgång. Tycker att jag känner igen det men självklart ska han göra det och inte hänga med sina coola föräldrar. Han hinner o köpa sin baronväska, två par byxor och en så snygg sjal. När han har dragit iväg går vi till NK och det här hittade jag.Vi hittade även en baronväska till som H ville ha.

Sen blev vi lite sugna på att äta något gott, så vi hamnade på en restaurang i mood gallerian. Vi har ätit där tidigare och maten är faktiskt väldigt god. Jag beställde pocherade ägg med muffins, lax o hollandaisesås. 


Vad skulle vi göra sen, då kom vi på att vår dotter behövde en liten kram. Hon har haft en tuff vecka så vi drog till mos och besökte henne på jobbet. Vet ni att där råkade jag få med mig tre snygga bh-ar och ett par trosor. Efter ha provat hela affären gick vi vidare. Vi tittade runt lite mer och jag köpte även en foundation från body shoppen. Nu var vi färdiga och mos höll på att stänga så vi bestämde oss för att strunta att gå på bio utan vi åkte hem. 


Hoppas att den blir bra, har aldrig testat den tidigare.


Summan av dagen en härlig lördag som vi avslutar med en kopp te och en liten bit choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *