Ett kul besök

I dag har jag varit och besökt min fina vän K. Tanken var att vi skulle först göra ett jobbigt besök men väldigt nödvändigt. Men efter ett tag bestämde vi att vi försöker på måndag. Så nu blev det en god soppa med en avocados till och en snabb kopp te med jordgubbar. Så gott och gulligt av henne att fixa lunch. Vi pratade om allt möjligt som vi alltid gör när vi träffas. Vi bestämde iallafall att vi ska fixa en dammiddag ihop. Ska bli så kul. Vi två  har många minnen tillsammans. Den här gången så blev det en snabbvisit för vi skulle hämta lilla Oskar som hade blivit kastrerad. Oskar är en väldigt liten och söt katt, han är 5 månader. Det var lite jobbigt att komma dit för när jag var där senast lämnade jag Kajsa och vi fick tyvärr inte med henne hem. Saknaden är fortfarande stor. Vi fick vänta en stund i väntrummet men det gjorde ingenting för där var en så söt valp på tolv veckor, så ni förstår vi hade att göra.  På vägen hem tyckte Oskar att det inte var kul att sitta i bilen, så när vi nästan var hemma hos mig hoppar Oskar ut ur buren. Jag får tag i honom o K stannar bilen så att vi får in honom i buren igen. Ingen glad Oskar men Gud så mjuk han är.K älskar blommor och är väldigt duktig med att ta hand om dom. Jag tänker på polkagrisar när jag ser dom här fina tulpanerna.


Goda jordgubbar från Spanien.


Första påskliljan jag har sett, nu kom jag till att tänka på påsken.


Hon har en kompis som har skrivit den här boken, jättefina bilder och texter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *