Alla ni som har små barn njut.

I dag tidigt på morgonen körde vi vår äldsta son till Arlanda en väldigt tuff resa dit. Min äldsta son har tidigare varit borta då har han varit i Lund och Borås men då har han alltid haft en deadline. Den här gången lämnar han landet Sverige och det jobbiga är att han den här gången inte har någon deadline. Så jag vet inte när jag får se honom igen. Inte roligt. Det var så härligt att träffa min kära granne som verkligen förstod hur jag mådde och inte tjatade om att jag är en hönsmamma. Självklart förstår jag att barnen ska flytta men han behöver väl inte flytta så långt bort. Jag kan förstå om vi bott i en liten stad men nu bor vi i huvudstaden som alla flyttar till för att få ett jobb. Fick iallafall höra att han kom fram bra. 


Nu startar vi ett nytt kapitel i vårt liv. Det första var att jag fick 

en liten chock när vi var och handlade mat, vi handlade nästan ingenting och det blev väldigt billigt. Svårt att tänka att nu ska vi bara tänka på oss två, så när jag skulle köpa Bregott så köpte jag det lilla paketet.  Skumt

I kväll lagade vi så goda vegetariska köttbullar till middag men vi fick över en hel del, så det blir till att frysa in.


Nu ska vi se filmen the big sleep från 1946 , en svartvit film med Humphrey bogart. Jag ger er receptet en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *