En bra fixardag!

Älskar dagar när man får tid att fixa lite eller att man gör det som man har planerat. I dag har vi planerat att fortsätta rensa i garaget. Min kära man tog tag i snickis och Gud vad det finns skruvar och annat som vi inte visste att vi hade. Jag själv hittade en låda med gardiner och barnpåslakan. Gardinerna tänker jag skänka till myrorna och påslakanen sparar jag till barnen så får vi se vad dom vill göra med dom. Något jag har lärt mig när man rensar är att när man börjar bli trött då slarvar man, så då slutade vi. Vi gjorde en sak som har hängt över mig länge och det var att färga våra gamla vita morgonrockar. Jag gillar dom skarpt men jag kan säga att dom var inte helt vita längre så därför köpta jag en vinrödfärg till min och en marinblåfärg till L. Jag började med min och det såg väldigt läskigt ut när den körde runt i tvättmaskinen.


Inte så vit längre, dags att bli vinröd hoppas jag.


Vill att den ska bli mörk vinröd.


Ser ut som jag har dödat någon och nu försöker jag tvätta bort blodet.


Här har vi resultatet. Jag hade velat ha den mörkare men den är bättre än den vita färgen. Så jag är nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *