Sy med en handsymaskin

För ett tag sen köpte jag en handsymaskin. Min tanke är att det kan va bra till lite småjobb. Vi har ett väldigt stort matbord och jag har lite svårt att hitta någon duk som passar så då har jag börjat att köpa tyg på Ikea. Då får jag precis som jag vill ha den. Har dock inte använt handsymaskinen själv men E ville låna den för att sy lite på sin bh. Den är lite för stor. Tyvärr gick det inte så bra vi tror  att tyget blev för tjockt när man la ihop det. Svårt för nålen att gå igenom. 

Sista kvällen med Ludvig då fick han beställa vad han ville ha. Det blev en kebab och pizza från pizzerian. Jag tog min vegetariska Isabell så god. 

Så här på kvällskvisten fick E ett ryck, hon blev lite sugen på något gott. Hon har precis läst  från en annan bloggare man kan ta ett ägg, en banan och 1-2 msk kakao. Mixa och blanda runt. Sen ca 1-1, 5 min i micron. Färdigt jag gillade inte den men jag gillar inte mörk choklad utan jag ska testa att göra den lite mildare. Återkommer senare med hur det blev.


Nu ska jag dricka en kopp te med Ludvig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *