Biobesök

I går under dagen fick vi ett ryck. När H var på middag hos oss i tisdags för att säga hejdå till storebror pratade vi om att vi inte hade sett senaste starwars filmen. Så igår tänkte jag nu kommer alla nästan vara samlade för E kommer för att säga hejdå till storebror. Då tänkte jag att vi går på bio efter vi har ätit. Tyvärr tyckte E att det var för sent och att hon kände sig inte helt frisk. Det var väldigt sent filmen började 21.15 men nattugglor som vi är åkte vi till mos. Det var inte mycket folk där och det var skönt. Under hela filmen satt jag och höll hårt i L. I dag är det sista dagen med honom så då kommer jag att hålla honom ännu hårdare.Han åker tidigt i morgon. Nu svävade jag bort lite, filmen var bra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *